FRUZSINA – Modern kertvárosi ház

Hívjon
ELADÓ

6138

Ingatlan azonosító (ID)

255 m2

Méret

3

Szoba

2

Fürdőszoba

Leírás

255 m2 beépített terület, 3 hálószoba, nagy üvegfelületek, modern formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig

Javaslatunk szerint modern elektromos padlófűtéssel (akár hőszivattyús fűtéssel is), opcionálisan 5,5 vagy 10 kw napelem rendszerrel. A ház alapára: érdeklődjön!
Az alapár tartalmazza az e-napló vezetését, tartalmazza a komplett falazatot, tetőszerkezetet, tető héjazatot, a külső szigetelést, színezést, ereszcsatornát, nyílászárókat, (3 rétegű üvegezéssel), bejárati ajtót. Az ár tartalmazza a garázst is!
Nem tartalmazza a tervezést, tervdokumentációt, engedélyeztetést, az alapozást (szigetelt lemez alap vagy sávalap szükséges), a belső festést, burkolást, víz vezetékezést, szerelvényezést, szanitereket, villanyszerelést, szerelvényezést, fűtést, napelemet, az esetleges terasz és autóbeálló kivitelezését, sem a beton alapot, sem a pergolákat. Nem tartalmazza a világító testeket, bútorokat, kőburkolatokat.
Ezek árairól egyedi ajánlatot adunk, az igények felmérése után.

A belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el!

 

Az ár listában keresse meg a Fruzsiná-ra vonatkozó infókat! >>>>> itt látható

Cím

Cím: Magyarország
  • Ország: Magyarország
  • Irányítószám: 9451
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 6138
  • Ár Hívjon
  • Ingatlan típusa Bruttó 150 m2 fölötti házak, Családi ház
  • Ingatlankínálat típusa ELADÓ
  • Szoba 3
  • Fürdőszoba 2
  • Méret 255 m2

Fájlcsatolmány

12_MERETEZETT_ALAPRAJZ.pdf Letöltés

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Kapcsolat

Kovács Tibor

Ingatlanügynök
.....
0670 - 3942933
info@ingatlan-flotta.hu
Egyéb ingatlan

Hasonló ingatlanok

VERA – vidéki álom kicsiben

ELADÓ

Akár 4 szobával is!  102 m2 beépített terület,  2-3-4 hálószoba, nagy üvegfelületek, klasszikus formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig. Javaslatunk szerint modern elektromos padlófűtéssel (akár hőszivattyús fűtéssel is), opcionálisan 5,5 vagy 10 kw napelem rendszerrel. A ház alapára: érdeklődjön! Az alapár tartalmazza az e-napló vezetését, tartalmazza a komplett falazatot, tetőszerkezetet, tető héjazatot, a […]